21-06-2013 7:00

U kunt bij ons ook terecht voor diverse hor systemen, voor meer info kom langs naar onze showroom of vraag een van onze collega's...

 

Inzethorren

De inzethor is een van de meest verkochte producten binnen ons assortiment. De inzethor is speciaal gemaakt voor kunststof- en houten draaikiepramen.

De inzethor wordt zonder boren of schoeven in het kozijn geplaatst. Door de dunne flens neemt de druk op het beslag nauwelijks toe.

Tegen een geringe meerprijs zijn ook schuine of getoogde inzethorren leverbaar.

 

 

Inzetrolhorren

De inzetrolhor is gelijk aan een inzethor, met als bijzonderheid dat u de mogelijkheid heeft om de hor te openen en te sluiten zonder dat de hor verwijderd hoeft te worden.

 

Inzet plisséhorren

De inzet plisséhor is een inzethor waar geplisseerd gaas in verwerkt is. Ook met de inzet plisséhor heeft u de mogelijkheid heeft om de hor te openen en te sluiten zonder dat de hor verwijderd hoeft te worden.

 

 

Vaste raamhorren

De vaste raamhor is een hor welke op of in het kozijn gemonteerd kan worden voor naar binnen of naar buiten draaiende ramen. De bevestiging van de vaste raamhor geschied door middel van wervels of scharnieren met magneten.

 

 

Klemhorren

De klemhor is een vaste raamhor welke speciaal ontwikkeld is voor draaikiepramen. De klemhor wordt, zonder boren of schroeven, aan de buitenkant tegen het kozijn geplaatst en bevestigd door middel van uiterst dunne, roestvrijstalen, klemmen. Hierdoor zal de druk op het beslag niet toenemen wanneer het raam gesloten wordt.

De klemhor wordt van binnenuit geplaatst, aan de binnenzijde tegen het profiel zit een zachte borstel wat zorgt voor een perfecte afdichting op het kozijn.

 

 

Plissé hordeur

De plissé hordeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszinds zonwerend en goed zichtbaar. De plissé hordeur is gemaakt voor in de dag montage, maar op de dag montage is ook mogelijk. Hiervoor heeft u extra hoeklijnen nodig of een zogenaamde "Op de dag set".

Voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe worden gemonteerd.

De plissédeur werkt zonder veerspanning waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan. Daardoor is deze deur zeer gebruiksvriendelijk.

De ondergeleider is een kunststof plakstrip van slechts 3mm hoog. Voor schuine onderdorpels is ook een schuine ondergeleider leverbaar.

 

<< June 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Nieuwsbrief

Vul hier uw email adres in om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Contact

Marconistraat 7a

6372 PN Landgraaf

T. 045 - 531 1413

F. 045 - 532 1616

Kantoor en showroom is ook op zaterdag open van 09.00 - 13.00 uur!

 

info@vanooyen.com