Akoestisch glas theaterzaal De Kampanje
07-05-2016 8:00

Theater De Kampanje is gehuisvest in voormalige marineloodsen in Den Helder. Bij de transformatie is sterk ingezet op behoud van het karakter van het rijksmonument. De theaterzaal is daarom ingebouwd met hoge glazen wanden.

 

 

Zoveel mogelijk intact laten. Dat was het eerste wat bij architecten Frits van Dongen en Patrick Koschuch opkwam toen zij voor het eerst rondliepen in een aantal loodsen op de voormalige marinewerf Willemsoord in Den Helder. Daarin zou het nieuwe theater De Kampanje worden gehuisvest, met een grote theaterzaal, een kleine theaterzaal, een multifunctionele hal, een restaurant en kantoorruimtes. Dat was ook het uitgangspunt voor hun ontwerp, waarbij de grote theaterzaal als glazen volume werd ingebouwd. Daardoor blijft het zicht op de volledige hal behouden.

<< May 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Nieuwsbrief

Vul hier uw email adres in om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Contact

Marconistraat 7a

6372 PN Landgraaf

T. 045 - 531 1413

F. 045 - 532 1616

Kantoor en showroom is ook op zaterdag open van 09.00 - 13.00 uur!

 

info@vanooyen.com